Merken Stihl
Model: RE130 Plus Hogedrukreiniger
Beschikbaarheid: Op voorraad
€489,00
Excl. BTW: €404,13

Stihl RE130 Plus Hogedrukreiniger

KRACHTIGE HOGEDRUKREINIGER VAN 135 BAR MET SLANGHASPEL

Dankzij de STIHL RE 130 PLUS hogedrukreiniger profiteren particuliere gebruikers van hoge reinigingsprestaties om hun vuile terrassen, trappen of tuinmeubelen te reinigen. Een duurzame inductiemotor en de robuuste aluminium hogedrukpomp genereren een maximale druk van 170 bar wat een effectieve reiniging garandeert. De RE 130 PLUS van STIHL is uitgerust met een lange lans die het mogelijk maakt om comfortabel te werken in een staande positie. Hij is ook voorzien van een 9 m lange hogedrukslang van gewapend staal. De antidrilkoppeling op het hogedrukpistool met zachte handgreep verhindert het verdraaien van de hogedrukslang tijdens het werken.

 

Met de opbergstand berg je de hogedruklans rechtstreeks op de STIHL RE 130 PLUS op tijdens pauzes. In het op de zijkant gemonteerde opklapbare opbergvak, met geïntegreerde ruimte voor de sproeiers en de voedingskabel, kan je de sproeiers en de voedingskabel direct en veilig opbergen. De aluminium telescoopgreep, een draaggreep en de geïntegreerde transportwielen vergemakkelijken het transport van de STIHL RE 130 PLUS hogedrukreiniger. Dankzij de ingebouwde haspel, met aluminium kabelgeleider, kan je de hogedrukslang direct op het apparaat opbergen om ruimte te besparen.

Dankzij de optioneel beschikbare accessoires, zoals de STIHL RA 110 vlakreiniger, kan je veel soorten reinigingstaken uitvoeren met je STIHL RE 130 PLUS elektrische hogedrukreiniger.

 

  • Bijzonder krachtige en robuuste hogedrukreiniger voor in huis en tuin
  • Met slanghaspel voor praktische opslag van de hogedrukslang
  • 9 m lange hogedrukslang met stalen bewapening en snelkoppeling
  • Bijzonder lange spuitlans met zachte handgreep voor comfortabel werken
  • Opbergvakken opzij om sproeimonden en kabels te bewaren
  • Inductiemotor en hogedrukpomp van aluminium
WERKDRUK
135 BAR
MAX. DRUK
170 BAR
MIN. WATERDEBIET
420 L/U

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Captcha