Merken Stihl
Model: Stihl SEA20 Accuhandstofzuiger zonder accu en lader
Beschikbaarheid: Op voorraad
€99,00
Excl. BTW: €81,82

Stihl SEA20 Accuhandstofzuiger zonder accu en lader

ACCUHANDSTOFZUIGER SEA 20: SNOERLOOS REINIGEN VAN KLEINE OPPERVLAKKEN IN EN OM HET HUIS EN IN VOERTUIGEN

De accuhandstofzuiger STIHL SEA 20 is zeer handig. Je kan er snel en gemakkelijk kleine oppervlakken mee schoonmaken. Dankzij zijn lithiumionaccu van het STIHL AS systeem reinig je oppervlakken in een handomdraai, snoerloos en stil. De handstofzuiger van STIHL is licht en ergonomisch. Met een vermogen van 10 V biedt hij uitstekende prestaties.

Dankzij de zeer handige rubberen handgreep kan je de startknop gemakkelijk bedienen, of je nu links- of rechtshandig bent, en de stofzuiger STIHL SEA 20 stevig vasthouden. De vergrendeling maakt een continue werking mogelijk, zonder dat je de bedieningshendel moet indrukken. Net achter de aanzuigmond houdt een flexibele terugslagklep het aangezogen vuil vast in het reservoir. Dat kan je gemakkelijk losmaken, om het leeg en schoon te maken. Het tweefasige filtersysteem biedt een zeer doeltreffende filtering. Je kan het gemakkelijk reinigen en opnieuw gebruiken.

Bij de handstofzuiger STIHL SEA 20 worden standaard tal van handige accessoires geleverd: voegenzuigmond, grofvuilzuigmond, zuigslang, verlengbuis, papierfilter en filtermand. Inbegrepen bij de accuhandstofzuiger STIHL SEA 20 is ook een opbergtas met ophangoog, zodat je hem tussen de gebruiksbeurten door gemakkelijk kan opbergen en zo ruimte kan besparen.

Raadpleeg ons overzicht van de laad- en looptijden van de STIHL accu’s om te weten hoe lang je met je STIHL SEA 20 kan werken en hoe lang het duurt om je accu weer op te laden.

 

 

  • Machine zonder accu en zonder lader
  • Lichtgewicht en krachtige accuhandstofzuiger voor particulieren
  • Snelle en efficiënte reiniging van kleine oppervlakken in en rond het huis
  • Veelzijdig gebruik dankzij tal van verkrijgbare accessoires
  • Tweefasig filtersysteem met afwasbare voorfilter voor efficiënte luchtfiltering
  • Snel openend reservoir voor eenvoudig legen en reinigen
GEWICHT ZONDER ACCU
1,1 KG
NOMINALE SPANNING
11 V
ACCULOOPTIJD MET AS 2
TOT 14 MIN

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!